Nieuws 5.08.2022

Zomersluiting kantoor

Kwasten, hamers, werkschoenen en helmen… ze gaan de kast in. Want het is bouwvakvakantie! We leggen onze werkzaamheden even stil, kijken terug op mooie nieuwbouw- en onderhoudsprojecten, transformaties en verduurzamingsopgaven. Op mooie stappen in klantgerichtheid en milieubewust ondernemen. Als collega’s en met onze gewaardeerde partners. Samen bouwen én samen beleven!

We leggen de (spreekwoordelijke) pannen erop, want het is tijd voor ontspanning. Onze medewerkers gaan genieten van een welverdiende vakantie. Daarna gaan we met plezier weer ‘aan de bak’ om mooi werk te maken. Onze afdeling Vastgoedonderhoud blijft natuurlijk bereikbaar, ook tijdens de vakantie.

Wij wensen je een fijne zomer(vakantie) toe!

Ons kantoor is gesloten van 8 augustus t/m 26 augustus 2022. Maandag 29 augustus zijn we er weer. Met serviceverzoeken kun je, uiteraard ook in de vakantie, 24/7 bij ons terecht via het telefoonnummer 073-2040417.