bouwen is beleven

gerealiseerd...

locatie project...

Kantoor Weener XL groep

 
 
       
Fotograaf Weener XL Fotograaf Weener XL Fotograaf Weener XL
Adres Van Herpensweide 1
Plaats 's-Hertogenbosch
Opdrachtgever Gemeente 's-Hertogenbosch
Architect Van Pelt Architectena
Bouwjaar 2016
Omvang project € 520.000,=
Verkoop n.v.t.
Project omschrijving

De totale opgave bestond uit het realiseren van de nieuwe locatie van het werk-ontwikkelbedrijf Weener XL, door het verbouwen van de werkplaatsen tot kantooromgeving met publieksfunctie. Het bestaande gebouw is geschikt gemaakt voor toekomst bestendige huisvesting door een herindeling en door ingrijpende bouwkundige aanpassingen en ingrijpende constructieve doorbraken/ aanpassingen. De gevels zijn ook ingrijpend gewijzigd door de functiewijziging van werkplaats naar kantooromgeving (300fte) met publieksfunctie.

Het project is gefaseerd gerealiseerd en opgeleverd omdat de terenoveren/te verbouwen bouwdelen in gebruik waren en omdat de Weener XL volledig in gebruik is gebleven tijdens de realisatie. De overige, aan de te verbouwen grenzende gebieden zijn volledig in gebruik gebleven. Het gebouw was voor meer dan de helft in
gebruik tijdens de bouwwerkzaamheden.