Referenties 18.09.2018

Goed werk wordt bij Hoedemakers gezien en beloond

 “Goed werk wordt bij Hoedemakers gezien en beloond”

Na mijn stage ben ik bij Hoedemakers in dienst gekomen. Eerst met een jaarcontract, maar inmiddels heb ik een vaste aanstelling als allround timmerman bij Vastgoedonderhoud. Ik houd van het contact met bewoners dat hoort bij het renovatiewerk. Ik wil het beste doen; zowel voor klanten als collega’s. En blijkbaar is dat opgevallen want ik heb de mogelijkheid gekregen om een opleiding te volgen tot voorman. Daar kan ik die eigenschap goed gebruiken.

Het mooie aan het renovatiewerk vind ik het contact met de bewoners. Ervoor zorgen dat die zo min mogelijk last van de werkzaamheden hebben. Kleine en grote klussen maken, vaak in overleg met bewoners en de boel altijd weer netjes achterlaten. Ook als dat betekent dat je na 4 uur nog even iets moet oplossen. Daar gaan we hier met z’n allen voor. Geen grote bek, maar gewoon in een collegiale sfeer hard werken. Die mentaliteit van Hoedemakers past helemaal bij mij.

Bij Hoedemakers werken we aan mooie klussen, onze bussen zien er netjes uit en ons materieel is goed op orde. Collega’s zijn altijd bereid om te helpen als je ergens niet uitkomt. Dat geldt ook voor de mensen op kantoor. En als je goed werkt, wordt dat opgemerkt. Zo zijn ze met mij om tafel gegaan met  het voorstel voor een vervolgopleiding tot voorman. Ik zag er eerst best tegenop om weer naar school te gaan, maar het jaar is omgevlogen. En mijn werk wordt er alleen maar leuker van!


Gido van Dun (21) –  Timmerman / leerling voorman