Referenties 18.09.2018

Afwisselend werk in een gezellig en hecht team

Als enige vrouw op een afdeling met mannen werken, daar is misschien niet iedereen voor geschikt. Voor mij is het perfect, ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De sfeer is gewoon erg goed. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd tijd voor gezelligheid. Het is een hecht team met humor. Ik vind dat heel typerend voor Hoedemakers, een Brabantse familiebedrijf waar ik me helemaal thuis voel.

Tijdens het laatste jaar van mijn opleiding Middel Management Vastgoed Onderhoud aan Nimeto liep ik stage bij Hoedemakers. Daarna kon ik hier direct aan de slag als junior werkvoorbereider. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van coördinator Service en Onderhoud. Ik plan het reguliere service- en onderhoudswerk en zorg voor de nazorg van onze nieuwbouwprojecten. Verschillende praktijkgerichte cursussen mocht ik onder werktijd volgen.

Leuk aan mijn werk vind ik de afwisseling en het directe contact met klanten. Maar mijn collega’s zijn ook belangrijk. Ze zijn direct, transparant en staan altijd voor elkaar klaar. Ik ga echt iedere dag met plezier naar mijn werk!


Cicilia Snijders (24) –  coördinator Service & Onderhoud