Alle projecten

Nieuwbouw Clubhuis The Dukes

Rugby staat voor saamhorigheid. In ieder geval bij The Dukes in Den Bosch. Dat mochten wij ervaren tijdens de bouw van hun nieuwe clubhuis. Bouw en styling gingen hand in hand op weg naar de officiële oplevering op 7 februari 2014.

Voor The Dukes realiseerden we een modern vormgegeven clubhuis, voorzien van een kelder waarin zich de kleedruimte, sanitaire ruimte en technische ruimten bevinden. De begane grond is gereserveerd voor de kantine met daarbij behorende keuken en sanitaire ruimten en ook de sponsorruimte is op de begane grond gesitueerd. Aan de voorzijde van het gebouw is een groot, verhoogd terras gerealiseerd dat uitzicht biedt op het speelveld.

Opdrachtgever Stichting Sportaccommodatie R.C. The Dukes
Architect Anton Becker
Bouwjaar 2013
Plaats 's-Hertogenbosch