Nieuws 11.07.2019

Nieuwbouwopdracht in Best

Voor onze opdrachtgever Spera Best BV gaan wij bouwen aan een unieke herontwikkeling dichtbij het centrum van Best.

‘Esdoornhof’ bestaat uit 19 sociale huurwoningen en 45 vrije sector huurwoningen in verschillende typologieën, allemaal met een duurzaam karakter. Het nieuwbouwplan kent een speelse opzet en biedt veel ruimte voor parkeren en groen.

Het concept is ontwikkeld door Okko Project te Eindhoven en wordt op dit moment door Hoedemakers bouw en ontwikkeling in 3D-BIM uitgewerkt. Het plan wordt in deze driedimensionale omgeving digitaal gebouwd en dat geeft de gelegenheid tot een gedetailleerde werkvoorbereiding in samenwerking met onze opdrachtgever en partners. Parallel daaraan vindt op dit moment de sloop plaats van de huidige magazijnen van Baby-Dump op de herontwikkelingslocatie.

Het terrein is naar verwachting in september bouwrijp. Dat zou betekenen dat de bouw van Esdoornhof start in oktober van dit jaar. We kijken uit naar de bouw van een mooi project in een prettige samenwerking met alle betrokkenen.

Foto’s:
Ondertekening aannemingsovereenkomst door directeur Leo van Heesewijk van Spera Best BV en directeur Simon Passier van Hoedemakers bouw bv.
Artist impressies Esdoornhof

Deel dit bericht: